Online angol nyelvi verseny

Az MM Publications kiadó online angol nyelvi versenyt hirdetett meg. A vetélkedő két fordulóból állt, október 16-án, illetve november 11-én kellett a tanulóknak teljesíteniük az angol nyelvi feladatokat, amelyek között volt nyelvtani, szókincses feladat, de Londonnal, kultúrával kapcsolatos kérdésekre is kellett válaszolniuk a diákoknak. A felület, amin a feladatokat megoldották, 24 órán keresztül állt a rendelkezésükre.

Négy különböző szinten versenyezhettek a diákok, a Bánki iskolát A2-es szinten Szollár Attila 9.c osztályos tanuló, B1-es szinten a 11.a osztály három tanulója képviselte: Ihos Krisztina, Polgár Kitti és Tokai Viktória. Felkészítő tanáruk, Szabóné Papp Krisztina tanárnő segítségével nagyon eredményesen szerepeltek. B1-es szinten a 432 induló közül Tokai Viktória a 8. helyet szerezte meg, Polgár Kitti 13., míg Ihos Krisztina 26. lett.

Ha nem is értek el dobogós helyezést, egy angol olvasmánnyal bővíthették a könyvespolcukon lévő könyvek számát, hiszen minden résztvevő jutalma egy általa választott angol nyelvű szintezett olvasmány volt.

Gratulálunk a versenyzőknek, és további sikereket kívánunk nekik!