AutoCAD és Inventor nemzetközi online vizsgáztatás

AutoCAD és Inventor nemzetközi online vizsgáztatás

Tájékoztató

 

A Bánki Donát Autodesk Training Center (ATC) a Műszaki Oktatási Egyesülettel való együttműködési megállapodás alapján lehetőséget biztosít nemzetközi érvényességű Autodesk cégképesítések megszerzésére szakközépiskolások számára az AutoCAD és Inventor mérnöki tervező szoftverekre. A vizsgák kiértékelése Web-es felületen történik.

 

Jelentkezési feltételek: Vizsgára jelentkezhet: a középfokú szakképzés tanulója, végzett tanulója, tanára, és belső vagy külső szakoktatója.

 

Az Autodesk kihelyezett vizsgáinak lebonyolítását az ATC instruktor előzetes bejelentkezés és időegyeztetés alapján engedélyezi.

 

A vizsga szervezését igényelheti az ATC vizsgaközpontnál minden képzéssel foglalkozó intézmény, ha a tárgyi feltételei megfelelnek a vizsga követelményeinek. A vizsgáztató intézmény legalább két héttel a vizsga tervezett időpontja előtt teszi meg a bejelentkezést az ATC vizsgáztatónál, aki az Autodesk Training Center akkreditált instruktora.

 

A jelentkezési lap a mellékletből letölthető. Időpont egyeztetése után az ATC vizsgáztató megküldi a vizsga nyomtatványait és a regisztrációs kódokat, melyekkel a vizsgázó regisztrál az ATC központ honlapján. A regisztrációt követően valamennyi vizsgázó, a nevére kiállított oklevelet kap email-en.

Az ATC vizsgáztató kiértékeli a vizsgafeladatokat, és az eredményes vizsgát tett vizsgázók okleveleit hitelesíti.

A vizsga feladatát az ATC vizsgáztató küldi meg, vagy választja ki az 59028/II. raktári számú Műszaki ábrázolás II. Feladatok – Megoldások című kiadványból szintkövetelményeknek megfeleltetve.

 

A kezelői vizsga időtartama 2 x 60 perc, az üzemeltetői vizsga időtartama: 3×60 perc.

 

Jelentkezés:

Dr. Murányi Pálné

mur3@t-online.hu vagy

drmuranyipalne@gmail.com