Tankönyves tájékoztató a 2021-22-es tanévre

Tisztelt Szülők, Gondviselők! Kedves Diákok!

A Kormány 1092/2019 (III.8.) határozata alapján a 2020/21-es tanévtől a nappali tagozaton tanuló 1-16. évfolyam diákjai térítésmentesen kapják meg a tankönyveket használatra az iskolai könyvtár állományából. Ezekbe a könyvekbe írni, aláhúzni, szövegkiemelőt használni nem szabad. (Kivételt képeznek a munkafüzetek, munkatankönyvek, ezek a tanulóké, ezekbe írhatnak. A mi esetünkben a nyelvi tankönyvek/munkafüzetek.) A használatra kapott könyvek egy része újonnan vásárolt tankönyv, másik része már diák/ok által használt. A tankönyvek az iskola tulajdonát képezik. Amennyiben a tanuló megrongálja, nem rendeltetésszerűen használja, vagy elveszíti, köteles egy új könyvet leadni az iskolai könyvtárban.

Természetesen, aki szeretne saját könyvet gyermekének, egy regisztráció után megvásárolhatja a https://webshop.kello.hu/ oldalon. Ha rendelést szeretnének leadni, javasoljuk az augusztust, addigra az átdolgozott tankönyvek is felkerülnek a listára.

2021. április 19-én meg fogjuk keresni a Tisztelt Szülőket, Gondviselőket a Kréta e-ügyintézés oldalán a Megrendelőlappal kapcsolatban. Abban az esetben kérünk vissza választ, ha a felsorolt tankönyveket (vagy egy részét) NEM KÉRIK az iskolán keresztül gyermekük számára. (Vagyis, ha minden könyvet kérnek, semmi teendőjük nincsen.) Kérjük, figyeljék a Kréta oldalát! Köszönjük.

A válaszadás határideje 2021. április 23.

Leendő kilencedikeseinknek az iskola megrendeli a javasolt könyveket.

2021. április 15.

Üdvözlettel:

Szigetfűné Papp Szilvia

könyvtárostanár, tankönyvfelelős

Tel.:+36/70/400-2579 (munkanapokon 8.00-16.00)